Ingrepen

 

Cosmetische chirurgie is dankzij populaire televesieprogramma's als ‘Make me beautiful' en ‘Total make over' geen taboe meer. Toch moet u zich realiseren dat het om een medische ingreep gaat.

Plastische Chirurgie is vandaag de dag voor iedere patient bereikbaar geworden.  Borstvergroting, Borstverkleining, Ooglidcorrectie, Buikwandcorrectie, Liposculpture, Lipofilling, ect worden door mij dagelijks uitgevoerd.

Ook verwijderen van kleine Huidafwijkingen, Moedervlekken, ect horen hierbij, tevens is er een ruime ervaring met 'Fillers'en Botox.

Als u kiest voor een cosmetisch chirurgische ingreep, dan wilt u dat een van de beste cosmetisch chirurgen de behandeling uitvoert. Terecht. De ingreep kan immers grote impact hebben op uw welzijn en uw functioneren.

Bedenk bovendien dat u op deze site slechts technische informatie vindt. Cosmetische chirurgie daarentegen is puur maatwerk. Welke methoden en mogelijkheden in uw individuele situatie van toepasing zijn, kunt u het best bespreken tijdens een persoonlijk gesprek met dr. Koopman,een van de beste plastisch chirurgen van Nederland.

Kijk ook naar de afleveringen van "Naar de Kliniek" en "Gewoon Mooier" op RTL4!

Nu wordt steeds meer eigen vet gebruikt voor verbetering en verjonging van het lichaam.Deze lipofilling is een doeltreffende operatie voor opvullen van plooien in het gezicht,maar ook om een borst te vergroten zonder prothese!De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan en de resultaten zijn verbluffend.