Diploma's

 

Dr. Maarten Koopmann is een van de meest gerenommeerde en ervaren cosmetisch chirurgen van Nederland. Hij beschikt over 30 jaar ervaring in erkende privéklinieken en grote ziekenhuizen in binnen- en buitenland.

Hij is sinds 1997 erelid van de Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Plastische Chirurgie en vanaf 2003 de Nederlandse secretaris van de International Society for Aesthetic Plastic Surgery. Aangezien het niet eenvoudig is om lid te worden, zijn slechts enkele Nederlandse, cosmetisch chirurgen aangesloten bij deze prestigieuze, internationale vereniging.

Hij studeerde in 1975 af als arts. Een jaar later behaalde hij het E.C.F.M.G. Certificate (Amerikaans toelatings-arts-examen). In 1984 mocht hij zich officieel laten registreren als plastisch chirurg en in 1986 promoveerde hij als een van de weinigen in zijn vak tot doctor met zijn dissertatie ‘Facialis verlamming; gekruiste aangezichtszenuwtransplantatie met transpositie van de musculus temporalis’. Hij schreef over dit onderwerp een uitstekend overzicht, ook wel “proefschrift” genaamd.

Maarten Koopmann is eveneens lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie. Hij bezoekt regelmatig internationale congressen en symposia om zijn kennis verder te optimaliseren.

Het resultaat is een bekwame plastisch chirurg met een brede up-to-date kennis van zijn vakgebied.